Pahlavandles – Vi älskar clubbells

Pahlavandles - Vi älskar clubbells

Pahlavandles – Vi älskar clubbells!

Clubbells kan variera i form och vikt används för olika ändamål. Träning med klubbformade redskap har rötter långt tillbaks och redskapet har använts tusentals år.

Hos Goodsquad hittar du clubbells i form av Pahlavandles från Heroic Sport! Pahlavandle har revolutionerat clubbells och anpassat redskapet till vår tid. Traditionella clubbells tenderar att ta mycket plats och kan väga en hel del. Fördelen med Pahlavandle är att du endast behöver packa ner handtagen och få tag på flaskor på plats.

Varför träna med Clubbells?

Vi på Goodsquad älskar att träna med clubbells och gillar också kettlebells och maces. Kort sagt, vi har mycket kärlek för allt som går att svinga! Just clubbells har vi utövat i ca 6 år och är en träningsform som är ständigt återkommande för oss. Det vi gillar med träningsformen är att clubbells synkroniserar rörelser mellan den dominanta och icke-dominanta sidan av kroppen och är ett utmärkt redskap för att öka, behålla eller få axelmobilitet. Koordinationen får jobba rejält och rörelseomfånget förändras. Clubbells hjälper till att engagera hela kroppen och om du vill jobba på att få upp pulsen går det att göra med detta redskap. Istället för att utföra en rörelse isolerat går det att ta nytta av hela kroppen och göra till exempel olika squats i roliga sekvenser samtidigt som man svingar. Det är lätt att få ett roligt och svettigt träningspass med clubbells! Redskapet kommer att få dig att leka mer med träningen och i takt med att du lär dig fler mönster, desto roligare blir det!

Pahlavandle

Pahlavandle är ett smart utformat redskap som passar alla PET flaskor. Använd den fyllning du gillar och fyll på i flaskan och skruva bara på Pahlavandle som en kork och börja svinga. Du bestämmer alltså själv hur tungt du vill svinga. Om du har fyllt på med vatten och blir törstig under tiden du svingar dina clubbells, kan du enkelt bara skruva av handtagen och dricka vattnet. Plasten är nämligen gjord av plast som du kan tryggt använda i samband med livsmedel. Behöver du få plats med handtagen i strandväskan eller i handbagaget på flygplatsen? Inga problem, de är 20 cm långa och väger bara 65 gram! Diametern är 28 mm och passar de flesta händer, även barn! Ett tips för nybörjare är att fyll på med vatten till hälften i flaskan. Detta eftersom när du börjar svinga ska det inte skvalpa i flaskan och då vet du alltså att du är på rätt spår.

Lycka till med dina nya Pahlavandles!

Hälsningar Goodsquad Emma & Daniel

Ny
Out of stock

HeroicSport Pahlavandle

Pahlavandle

260.00 kr Inkl.Moms